4 pers.

Ingredienser

1 hel oksemørbrad ca. 1,5 – 1,8 kg
Marinade:
3 spsk. farin
3 spsk. chilisauce
2 spsk. teriyakisauce
2 spsk. vand
4 fed presset hvidløg
tabasco efter smag
Grønsager:
4-6 gulerødder
4-6 forårsløg
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
40 g smør
2 spsk. balsamico
2 spsk. akaciehonning

Fremgangsmåde

Gulerødder skrælles og skæres i kvarte på langs. Forårsløgene skylles og skæres i længder med gulerødderne. Skær peberfrugter i brede stænger eller tern. Kom alle ingredienserne i en foliebakke med smør, balsamico og honning. Foliebakken med grønsager sættes på den direkte side af grillen og grilles i 10 minutter.
Smør risten med olie og grill mørbraden. Pensl mørbraden med marinaden et par gange undervejs, når den vendes. Lad mørbraden hvile ca. 10 minutter inden servering.